Wij verhuren afvalcontainers van 6 m³ tot 30 m³, voorzien van de wettelijke signalisatie en een afdekzeil. Op aanvraag kunnen wij u ook stortkokers en/of kunststof rijplaten aanbieden.

Het is niet toegelaten om uw afval hoger te laden dan de rand van de container. Er mag ook niet meer dan 12 ton geladen worden.  Indien u deze voorwaarden niet respecteert, zijn wij genoodzaakt om alle extra kosten en/of boetes meteen door te rekenen.

Nadat uw container wordt opgehaald, sorteren wij uw afval uit per soort op onze werfsite. Daarna voeren wij de uit gesorteerde fracties af voor verdere verwerking, zodat uw afval een nieuw leven krijgt. Uw restafval wordt bijvoorbeeld verwerkt tot groene energie.

Hieronder kan u alle informatie terugvinden per afvalstroom. Uiteraard geven wij u ook graag persoonlijk advies, zodat u een container, op maat van uw project, kan bestellen.

    Bouw- en sloopafval

     Zuiver steenpuin

    Grond en stenen

     Groenafval

      Houtafval

     Papier en karton

Indien uw afvalstroom niet vermeld staat in bovenstaande lijst, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder!